etusivu tuotteet uutiset tuotetuki verkkokauppa oma_lehti

EasyGO Personal demo Android puhelimiin julkaistu

11.7.2011

Ilmainen EasyGO Personal demo on ladattavissa Anroid Marketista. Laita hakusanaksi easygo, ja valitse EasyGO Infokartta Oy. Lataa- ja asenna sovellus hyväksyen käyttöluvat. Seuraa puhelimen yläpalkista asennuksen edistymistä. Asennuspaketti on kooltaan 260kt..
Ohjelmapäivitykset julkaistaan myös Android Marketissa.

Käynnistyksen yhteydessä valitse Demo. Varsinainen lisenssikooditoiminto ei ole vielä käytössä. Demoversion käyttöoikeus on 30 päivää.

Kaupallinen versio julkaistaan elokuun alussa viikolla 32, jolloin myös Hunter versio julkaistaan. Tällöin verkkokauppaamme tulee mahdollisuus vaihtaa olemassa oleva lisenssi myös Android puhelimissa toimivaksi.

Nyt ladattavassa kokeiluversiossa Maasto- ja Peruskarttalisenssit on rajattu kymmenesosaan kaupallisesta versiosta, kuten Symbian kokeiluversiossakin. Suomi-, Seutu- ja Tiekartta- aineistot ovat vapaasti käytettävissä.

Nyt julkaistussa Personal demo:ssa kaikki toiminnallisuudet eivät vielä ole käytössä kuten etäisyyden mittaus, koordinaattityökalut, paikkatietoviestien lähetys ja oman reitin tallennus.

Vinkki:
Kaikissa puhelimissa sisäinen GPS ei ole kytketty päälle, joten tarkista tilanne puhelimen asetuksista: "Sijainti ja suojaus" valikosta tarkista että "Käytä GPS-satellitteja" on käytössä. Tällöin oma sijanti tulee tarkasti kartalle.

EasyGO android marketissaTakaisin uutisarkistoon
© Infokartta Oy :: Site design by WAF-solutions