etusivu tuotteet uutiset tuotetuki verkkokauppa oma_lehti

EasyGO - Ulkoilijan paikannussovellus matkapuhelimiin

14.7.2006
Paikkatieto-ohjelmistoja kehittävä suomalainen Infokartta Oy ja Suomen johtava matkapuhelintarvikkeiden maahantuoja Insmat Oy ovat julkaisseet matkapuhelimiin suunnitellun uuden EasyGO . maastopaikannussovelluksen. Symbian- puhelimissa toimiva tuote tarjoaa käyttäjilleen tarkat ja aina ajan tasalla olevat maastokäyttöön soveltuvat kartta-aineistot GPS- toiminnoilla ja ulkoiluun liittyvillä sisältöominaisuuksilla.

"Olemme hyödyntäneet tuotteen kehitystyössä yli kymmenen vuoden kokemustamme paikkatietojärjestelmistä, sisältöpalveluiden toteuttamisesta ja kartta-aineistoista. Tiedämme, minkälaisen mobiilijärjestelmän suomalaiset retkeilijät ja maastossa liikkujat tarvitsevat"

EasyGO-sovelluksen käyttäjillä on mahdollisuus paikantaa itsensä matkapuhelimessa olevalle kartalle GPS:n avulla. Karttoina sovelluksessa on käytettävissä yleistiekartat, maastokartta sekä tarkka ja ajantasaisin uusi peruskartta koko Suomesta. Sovelluksessa on mukana karttojen lisäksi myös koko Suomen kattava 120 000 kohteen asutus- ja maastopaikannimistö. Tarkkojen karttojen sekä kattavien GPS-ominaisuuksien avulla liikkuminen maastossa on helppoa, vaivatonta ja turvallista.

"Hyödyntämällä GPRS-yhteyttä, matkapuhelinten perusominaisuutta, saadaan tuotua käyttäjän ulottuville ajantasaisimmat tiedot juuri silloin, kun niitä tarvitaan. Yhteydellä voidaan ladata sovellukseen lisää kohde-, reitti-, sekä kartta-aineistoa käyttäjän vapaasti valitsemilta alueilta. Tämän lisäksi GPRS-yhteys tarjoaa mahdollisuuden reaaliaikaiseen seurantaan, tietojen vaihdon internet-käyttöliittymän ja mobiilisovelluksen välillä sekä nopeat sovelluspäivitykset. Osaamisemme internet- karttapalveluiden toteuttajana antaa erinomaisen edun siirtää palvelut myös matkapuhelimeen.", toteaa Infokartan toimitusjohtaja Eero Tuomaala.

Infokartta EasyGO on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön. Mukana toimitettavan sisällön lisäksi sovellukseen on ladattavissa tuhansia kilometrejä moottorikelkkauria-/reittejä, hiihtolatuja sekä vaellus- ja melontareittejä. Kohdetietoja käyttäjä voi ladata taukopaikoista, kodista, laavuista sekä palvelukohteista. Kattava sisältö tekee Infokartta EasyGO:sta ulkoilijan parhaan apuvälineen luonnossa liikkumiseen. Valmiiden sisältöjen lisäksi EasyGO:n käyttäjä voi merkitä muistiin omia kohteita sekä tallentaa kuljettuja reittejä GPS:n avulla.

EasyGO on saatavissa hyvin varustetuista matkapuhelimia jälleenmyyvistä liikkeistä.
EasyGO:n hinnat ovat alkaen 99€.

Lisätietoja:
www.easygo.fi

Eero Tuomaala
Infokartta Oy
Toimitusjohtaja
Puh: 0400 683 331
etunimi.sukunimi@infokartta.fi

Kim Nikitin
Insmat Oy
Tuotepäällikkö
Puh: 050 379 3939
etunimi.sukunimi@insmat.fi

Infokartta Oy on 1994 perustettu ja karttatuotanto ja internet- paikkatietopalveluja tuottava yritys. Toiminta-alueemme kattaa suunnittelun, toteutuksen, sovellusten kehittämisen ja palveluiden tarjoamisen kunta- ja julkishallinnon sektorille. Paikkatietosovellus on menestyksekkäästi käytössä erityisesti kalastus-, ulkoilu- ja retkeilypalveluja tarjoavilla asiakkaillamme.
Nyt julkaistava EasyGO maastopaikannussovellus on luonnollinen lisä tuotevalikoimaamme ja yhteistyö Insmat Oy:n kanssa takaa tuotteelle parhaan mahdollisen jakelukanavan.
Lisätietoja www.infokartta.fi

Insmat Oy on Suomalainen matkapuhelintarvikkeita ja ohjelmistoja maahantuova ja markkinoiva yritys. Viime vuosina Insmat Oy on keskittynyt yhä enemmän kehittämään ja markkinoimaan älypuhelimiin suunniteltuja ohjelmistoja ja tarvikkeita, kuten useat mobiilit paikannusohjelmat autoiluun, retkeilyyn ja veneilyyn. EasyGO paikannussovellus on tärkeä jatke Insmat Oy:n aikaisemmin markkinoille tuomien matkapuhelinohjelmistojen sarjaan.
Lisätietoja: www.insmat.fiTakaisin uutisarkistoon
© Infokartta Oy :: Site design by WAF-solutions