etusivu tuotteet uutiset tuotetuki verkkokauppa oma_lehti

EasyGO:n asentaminen ANDROID laitteisiin

Tämä ohje käsittelee ainoastaan asentamista Android laitteisiin.

EasyGO asennetaan Android-laitteeseen ainoastaan Google Playn kautta.

Google Playn käyttö edellyttää Google Tilin luomista. Lisätietoja saat Google Playn käytön yhteydessä.

Asennus:
Helpoin tapa asentaa EasyGO on avata Google Play puhelimessa ja etsiä hakusanalla EasyGO. Valitse listalta "EasyGO - Infokartta Oy". Paina sivun yläreunasta "ASENNA"-painiketta. Sovellus kysyy lupaa asentaa ja kertoo käyttävänsä listattuja puhelimen toimintoja. Valitse "hyväksy & lataa". Hetken kuluttua EasyGO on asennettu.

Käyttöönotto:
EasyGO käynnistetään sovelluksista "EasyGO Android"-kuvakkeesta. Ensimmäisellä käyttökerralla sovellus pyytää joko syöttämään lisenssikoodin, tai käyttämään demoversiota.
Syötettyäsi lisenssikoodin EasyGO ilmoittaa "Rekisteröinti onnistui". Jotta lisenssikoodille kuuluvat toiminnot tulevat varmasti käyttöön, sulje ja käynnistä EasyGO uudestaan. Tämän jälkeen EasyGO on käytettävissä normaalisti.

Päivitykset:
Google Play huolehtii sovelluspäivitysten ilmoittamisesta ja asentamisesta. Oletusasetuksilla Google Play ilmoittaa jos EasyGO:hon on asennettavissa päivitys. Voit myös asettaa päivitykset asentumaan automaattisesti ruksaamalla "Salli automaattiset päivitykset". Tämä asetus on EasyGO:n tiedoissa Google Playn Omat Sovellukset -välilehdellä.

© Infokartta Oy :: Site design by WAF-solutions